Persoane interesate :D

vineri, 28 iunie 2013

Seriale faine

 M-am hotarat sa va arat serialele la care ma uit momentan, mai ales ca a venit vacanta si am mai mult timp liber:
1. Supernatural- am inceput sa ma uit acum ceva vreme, dar dupa aceea pur si simplu nu am mai avut chef de tipul asta de serial, iar acum m-a apucat din nou aceasta pasiune. De ce mi se pare foarte fain: in primul rand, actiunea este una captivanta, umorul este genial, iar multe dintre legendele despre fiintele supernaturale sunt adevarate, si de asemenea,, foarte interesante.



2. Nikita- acum un an am incadrat-o in the hottest and the newest tv shows. Ei bine, acum serialul nu este chiar nou, dar cu siguranta hot a ramas. Din fericire s-a hotarat sa se faca si sezonul 2, poate si 3, deci aventurile agentului secret Nikita din Divizie nu s-au terminat.




3. Lie to me- un serial care m-a facut sa fiu mai atenta la cei din jur si sa ma pasioneze si mai mult psihologia si arta de a intelege miscarile necontrolate ale celor din jur.





4.Awkward- serialul este relativ nou si nu prea cunoscut, dar asta nu inseamna ca nu va ajunge in topuri. Awkward este povestea unei adolescente careia ii place unul dinte cei mai populari tipi din scoala, doar ca la scoala reuseste sa se faca de ras de fiecare data. Umorul si detasamentul cu care Jenna indura totul este admirabil, dar si felul in care isi exteriorizeaza sentimentele: printr-un blog secret.






5. Suburgatory- povestea unei fete din New York care este nevoita sa se mute intr-o suburbie in care toata lumea are aceeasi conceptie despre frumusete, timp liber si viata. Tessa, personajul principal, trece prin o multime de dificultati incercand sa se acomodeze, dar este ajutata de cea mai buna prietena a sa, Lisa, care este de asemea o fata anormala in acel cartier.

Suburgatory <333 - suburgatory Wallpaper

 Asadar, acestea sunt serialele pe care le urmaresc momentan, din pacate sunt multe care este posibil sa nu mai apara deoarece nu au destui vizualizatori.
 Nu uitati de summer giveaway care se va inchida in curand: http://f-artistic.blogspot.ro/2013/06/summer-giveaway.html

Un comentariu:

  1. Habar nu aveam ca exista un alt Nikita decat cel pe care il stiam eu cand eram mica. Ce tare! Lie to me mi-a placut si mie, pacat ca nu au mai continuat cu sezonul 4, era super fain. La awkward ma uit inca de la inceput, chiar daca e considerat film de adolescenti iar eu am 26 de ani :))), it's fun!

    RăspundețiȘtergere