Persoane interesate :D

vineri, 5 iulie 2013

The perfect dress

 Poate toate am avut (sau vom avea) o data un eveniment in care am vrut sa aratam perfect, dar nu aveati nici o idee cum sa arate rochia (poate doar mici detalii: o taietura, cusatura). Ei bine, eu ma confrunt des cu aceasta problema, niciodata nu sunt multumita nici de rochiile din dulap, dar nici de cele din magazine (si in plus, nici nu stiu cum vreau sa arate rochia exact ca sa ma duc la o croitoreasa). Asadar, am facut o lista cu "reguli" pentru a va imagina tinuta dorita:
1. Gandeste-te la la forma corpului tau pentru a-ti da seama ce lucruri te avantajeaza sau nu (de ex, daca esti inalta poti purta o rochie lunga, iar daca esti putin mai plinuta nu purta nici haine prea largi pentru a-ti evidentia defectele, nici prea mulata pentru acelasi motiv)

Kim Kardashian 2013 Met Gala Riccard Tisci
Kim Kardashian- imagine luata de pe starcrush.com

2. Nu e bine sa vrei un anumit model doar pentru ca este la moda. De multe ori nu ti se potriveste si vei arata penibil. Pentru a fi sigura ca nu te vei face de ras, intreaba o persoana in al carei gusturi ai incredere. Oricum, poti adopta unele elemente ale acelei rochii daca iti doresti asa mult.
3. Nu purta tocuri care te incomodeaza sau pe care nu poti sa mergi chiar daca se potrivesc foarte bine rochiei tale. De cele mai multe ori te vei face de ras cu un mers caraghios sau vei sta pe scaun toata seara.
4. Gandeste-te bine la accesorii si nu le lasa pe ultimul minut. Dupa cum probabil stii, de multe ori accesoriile fac tinuta.
Nicki Minaj- poza luata de pe http://www.marieclairvoyant.com
5. Daca iti e prea frica sa porti ceva extravagant ( nu ma refer neaparat la forma, ci si la culori), opteaza pentru o rochie clasica, de ex Little Black Dress si la culori nu prea puternice (rochia sa aiba doar 2 culori predominante, altfel e cel mai posibil sa fie obositoare)
6. Ia-te dupa o celebritate cu care te asemeni si vezi ce poarta ea (si de asemenea ce spun criticii). Astfel, nu prea poti s-o dai in bara :)
Leighton Meester- Gossip Girl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu