Persoane interesate :D

joi, 14 martie 2013

Haine pentru papusi

Poate cand auziti de asta va ganditi la copilaria voastra, cand va jucati in curte cu prietenele. Totusi, pentru unii oameni papusile nu tin de domeniul trecutului, ci sunt slujba lor. Ei bine, acestia fac haine pentru papusi care se vand cu peste 100 euro bucata!
Unul dintre acesti designeri este si un barbat talentat, Huckleberry Jackson. Piesele sale vestimentare sunt lucrate manual cu multa pricepere si rabdare, avand detalii greu de observat, dar care dau o aura magica si provocatoare operelor sale. Desigur, face si lenjerie intima pentru papusile miniaturale pe care le coase cu foarte mare grija.


Imi este greu sa imi imaginez cum un barbat in toata firea sta si coase pana noaptea la o bucata de material minuscula, pe care o aseaza apoi pe o papusa cat palma sa. Ma intreb daca nu cumva are copii, poate chiar o norocoasa fetita cu care sa isi impartaseasca pasiunea. Dar daca ar avea un baiat? Nu ar fi oare dezamagit ca tatal sau creeaza papusi pentru fetite in loc sa-i faca masinute?
Ei bine, astea sunt doar posibilitati, dar cel mai important este ca omul face ce ii place si castiga si foarte mult din asta. Personal, eu il respect, deoarece a avut curajul sa recunoasca ce il intereseaza cu adearat, ca are talent la un simbol al feminitatii si copilariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu