Persoane interesate :D

sâmbătă, 3 august 2013

Fake vs. Inspired

 Multa lume nu stie (din pacate) diferenta dintre cele doua cuvinte. Multi oameni cred ca sunt cool daca poarta fake-uri, doar ca sa vada dusmanii ca au valoare cu niste ochelari Armani (care de fapt sunt din bazar la 5 lei). Ei bine, toti astia ma scot din sarite, mai ales cand sustin ca sunt originali.
 Pentru nestiutori, diferenta este urmatoarea: fake-urile sunt de cele mai multe ori niste reproduceri PROASTE si OFENSATOARE a unui produs original de la o casa de moda mare. Ce ma enerveaza foarte tare este ca le iau si numele,sau au "binevointa" sa schimbe doar o litera sau doua, de exemplu: Dolce&Banana, Mike, Laconste etc.



 Ei bine, in nici un caz nu va zic sa luati haine doar de peste 500 de euro pentru a fi imbracati cu gust. Mai exista si alternativa hainelor inspired care, evident, sunt inspirate de la casele de moda mari, dar care nu isi insusesc pe nedrept numele acestora. De exemplu, Zara a produs de multe ori haine tip Chanel, dar niciodata nu am vazut scris pe ele numele casei (sau ma rog, Chamel, Canel etc).
 Asadar, daca ti-a placut mult o rochie dintr-o prezentare de moda, te poti interesa unde s-ar gasi un model asemanator (si va asigur eu ca este, fiindca cele mai multe magazine preiau imediat moda lansata de firmele cu renume).
 PS: Si totusi, chiar daca ai papuci originali Prada, asta nu inseamna neaparat ca stii sa te imbraci cu stil sau esti o persoana mai buna. Firma nu iti da neaparat eleganta.
 Sper ca am clarificat situatia! Va invit sa imi scrieti pareri, sugestii si reclamatii (in limita bunului simt, adica nu imi dati in cap daca nu va convine ceva) :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu