Persoane interesate :D

luni, 31 decembrie 2012

Iarna!



Chiar daca iarna este anotimpul cel mai putin placut de mine din cauza frigului si a ghetii, exista cateva lucruri pe care pur si simplu le ador si nu le pot face/purta altcandva! De exemplu, puloverele si caciulile decorate cu tot felul de modele dragute, de iarna:
Stone (Stone ) Cameo Rose Stone Geometric Snowflake Jumper  | 275288316 | New Look
Tumblr_mf26mv2zgo1rd01uko1_500_large
2. Bataia cu zapada! Chiar daca de multe ori zapada ma enerveaza pentru ca nu pot sa merg repede si pentru ca reusesc sa ma ud pana la genunchi de fiecare data, asta este o parte buna a ei. Desigur, ma plictisesc imediat si imi ingheata mainile, dar pentru 10 minute ma pot bucura si eu de iarna.
Tumblr_mdrxdndodg1rnoynio1_500_large
3. Ciocolata calda! Dupa o bataie sanatoasa cu zapada sau pur si simplu un drum facut in gerul de afara, o ciocolata calda te poate incalzi si binedispune. 
4. Cadourile si vacanta! Din fericire, Craciunul si vacanta intersementriala se suprapun, deci avem o vacanta de 3 saptamani! Astfel, primesc cadouri de Craciun, apoi ma pot bucura de ele, fara sa ma gandesc la temele pe a 2 a zi.
Din pacate, sunt o persoana calduroasa si lejera, deci iarna mai mult stau in casa sau in locuri unde nu inghet de frig. Totusi, ma pot bucura de magia iernii si de luminile de Craciun de la geam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu