Persoane interesate :D

duminică, 1 iulie 2012

Machiajul...culori si nuante

Am fost la mall azi cu o prietena si ne-am holbat la tot ce insemna machiaj, mai ales palete de culori. Am cazut de acord ca una dintre cele mai faine este un fel de gentuta de la Sephora, care are 36 de culori, 12 glossuri si 6 blush-uri. Asa arata desfacuta, si costa cam 100 Ron :
        Anyways, era si mai mica, dar (normal) cu mai putine culori. Am vazut o oferta foarte interesanta la Rimmel, cu 50% reducere la toata gama de produse (oricum apoi iti apare jos ca numai la unele tipuri de rimeluri). Uitati aici bannerul:

  Am vazut mai demult pe http://www.fetelespun.ro un ghid de culoare pentru ochi foarte folositoare pentru cei indecisi (asa cum sunt eu):



Cautam acum cateva minute pe net si am gasit ceva care chiar m-a uimit: a aparut oja cu miros de inghetata! Nu stiu daca este chiar foarte bine pentru mine, deoarece  imi voi mirosi unghiile incontinuu, dar cred ca intr-un sfarsit ma voi controla! Oricum uitati o poza aici:



Voua ce v-a placut in materie de machiajuri? Care culori sunt preferatele voastre vara asta?

3 comentarii:

  1. este si la noi oja cu miros de inghetata :x ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai inca nu, oricum si in America sunt greu de gasit, fiind in editie limitata. Oricum, sigur vor lua mai multe braduri ideea si o vor aduce si in Romania. :X We must be patient :X

    RăspundețiȘtergere